Субота, 20.04.2024, 01:29

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 7 » У вбивстві Федини підозрюють двох братів, - Рудяк
23:30
У вбивстві Федини підозрюють двох братів, - Рудяк

Справу щодо вбивства депутата Пустомитівської районної ради Ярослава Федини у 2010 році передано до суду, повідомив начальник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк.

«Підозрювані – два брати, прізвищ не називатиму. Вони не дають показів, але доказова база достатньо пристойна. Суд почав розгляд», - розповів Олександр Рудяк у коментарі для ZAXID.NET6 вересня.

Інформацію про те, що звинувачувані можуть підозрюватися також в інших злочинах – зокрема квартирних пограбуваннях, головний міліціонер Львівщини не підтвердив. За його словами, вони звинувачуються лише у вбивстві Федини і в зберіганні наркотичних речовин – в ході обшуку в одного із обвинувачених були вилучені синтетичні наркотичні речовини.

Як інформував ZAXID.NET, 2 вересня 2010 року о 22:50 на подвір’ї власного будинку в cелі Зимна Вода Пустомитівського району Львівської області (поблизу Львова) було знайдено мертвим головного лікаря Пустомитівської районної лікарні, депутата районної ради Ярослава Федину.

У липні минулого року у прокуратурі Львівської області повідомили, що затримали групу осіб, причетну до вбивства депутата Пустомитівської районної ради Ярослава Федини і до нападу на будинок судді Апеляційного суду у Львівській області у м. Пустомити.

В липні цього року Олександр Рудяк повідомив: у міліції та прокуратурі вважають, що вину двох осіб, яким висунули звинувачення у вбивстві депутата Пустомитівської районної ради Ярослава Федини у 2010 році, доведено.

Переглядів: 748 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів