Четвер, 18.04.2024, 09:04

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Липень » 27 » З понеділка в Україні стартує передвиборча кампанія
15:17
З понеділка в Україні стартує передвиборча кампанія

 У понеділок, 30 липня, починається передвиборча кампанія для кандидатів у народні депутати на вибори, які відбудуться 28 жовтня 2012 року.

Висування кандидатів за партійними списками і в одномандатних округах розпочнеться із 30 липня, а завершиться 9 серпня. Реєстрація депутатів повинна закінчитись 20 серпня.

Відповідно до закону, вибори проводитимуться за змішаною пропорційно-мажоритарною системою. Зокрема, по 225 депутатів обиратимуться за партійними списками й у мажоритарних округах.

До цих виборів реєструватиме кандидатів-мажоритарників ЦВК, а не окружні виборчі комісії. Прохідний бар'єр для партій за партійними списками становить 5%.

За мажоритарними округами балотуватимуться від 3 до 5 тис. кандидатів – з розрахунку 10-20 кандидатів у кожному з 225 округів. – таку оцінку виборчої ситуації дають експерти

Обов'язковою умовою для реєстрації кандидата-мажоритарника є внесення застави в сумі 13 тис. 224 грн., партійного списку - 2 мільйони 204 тис. грн.

Як повідомлялося раніше, ЦВК створила 225 мажоритарних округів, відмінних від тих, що були у 2002 році. Також ЦВК створила 33 тисяч 540 звичайних і спеціальних виборчих дільниць на території України та 114 зарубіжних дільниць у 77 країнах світу. На відміну від попередніх виборів створені округи та виборчі дільниці тепер діятимуть на постійній основі.

Загалом, за розрахунками ЦВК, на проведення виборів необхідно близько 1,2 млрд. грн., але Верховна Рада передбачила на такі цілі 800 млн. грн.   

Окрім того, міжнародні організації уже заявили, що парламентські вибори в Україні не будуть визнані демократичними, у них участі якщо не братимуть представники опозиції Юлія Тимошенко та Юрій Луценко.

Переглядів: 892 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів