П`ятниця, 26.04.2024, 12:05

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 23
22 травня, близько 17.00 у селі Сокільники біля Львова голова сільської ради Михайло Криса під час зйомок телевізійного сюжету вихопив камеру з рук оператора ЛОДТРК і розбив її на друзки. Про це Гал-інфо розповів редактор Львівської обласної державної телерадіокомпанії Ярослав Панчишин.

 «Наш оператор знімав сюжет щодо земельного конфлікту у Сокільниках, аж тут раптом на машині під’їхав сільський голова із сином. Чиновник вихопив камеру в оператора і розбив її. Розбита не тільки камера, але й касета, на яку було віднято матеріал. Наразі ми далі перебуваємо в Сокільниках і чекаємо на приїзд міліції»,— сказав Ярослав Панчишин.

У сільській раді в Сокільниках телефони не відповідали. 

Пререглядів: 704 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

У короткі літні канікули вітчизняні футболісти (ті, що не задіяні у підготовці до Євро-2012) та їхні наставники подалися у відпустку, переважно за кордон. А ось тренера харківського «Металіста» Мирона Маркевича нині можна побачити не десь там на Багамах чи Канарах, а у рідних Винниках під Львовом. 61-річний фахівець відпочиває від складного, але успішного сезону з допомогою… гри у футбол.

 Щоранку заслужений тренер України бігає кроси по облюбованих з дитинства місцях, у такий спосіб підтримуючи спортивну форму. Потім навідується у власну футбольну школу, спілкується з її вихованцями, педагогами, стежить за тренуваннями, бере на олівець юних талантів. Користуючись моментом, Мирон Богданович виступає у чемпіонаті Пустомитівського району серед футбольних ветеранів, грає за команду села Городиславовичі, звідки родом його давній товариш - місцевий підприємець і громадський активіст Григорій Козловський (він ще й досі захищає ворота рідного села). Наставник «Металіста» грає на позиції центрального півзахисника, що називається – «в’яже гру». Значною мірою саме завдяки його точним і хитрим «пасам урозріз» партнери забивають так багато голів. Уболівальники дивуються, що у свої поважні як для футболіста роки Маркевич у повну силу відпрацьовує два тайми по 40 хвилин. А компанію йому на зеленому полі разом з місцевими гравцями складають колишні підопічні – екс-нападник «Карпат» Андрій Покладок, захисник Володимир Вільчинський, а також захисник ряду команд майстрів Ігор Дідик, який нині працює тренером у футбольній школі Маркевича.

 Ветерани з Городиславовичів зіграли чотири матчі, і у всіх поєдинках перемога була на їхньому боці. Кажуть – завдяки «фартовому» Маркевичу.

... Читати далі »

Пререглядів: 416 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

Кількість офіційних мільйонерів у Львівській області зросла вдвічі. Якщо 2011 року в області було 65 мільйонерів, то цього року згідно поданих декларацій про доходи їх кількість зросла до 122. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова ДПС Львівщини Віталій Пекарчук.

Офіційні мільйонери задекларували одержані доходи більше 1 млн грн. Всього громадянами-мільйонерами задекларовано 382,9 млн грн. (2011 року – 253,5 млн грн.). Зокрема, у Львові 2012 року задекларували доходи більше мільйона 84 громадянина (2011 року – 39). Також, збільшилась кількість громадян-мільйонерів у Пустомитівському районі – протягом 2012 року доходи більше 1 млн грн тут задекларували 16 осіб, тоді як 2011 року – лише 6.

Найбільша кількість поданих декларацій та задекларованих доходів громадянами мільйонерами – це доходи, одержані у вигляді заробітної плати – 36 декларацій (2011 року – 9 декларацій); 30 громадян-мільйонерів ... Читати далі »

Пререглядів: 608 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

Набув чинності вирок Шевченківського районного суду м.Львова за кримінальною справою, порушеною органами прокуратури за матеріалами СБУ стосовно старшого оперуповноваженого служби боротьби з незаконним обігом наркотиків одного із райвідділів ГУ МВСУ у Львівській області, який вимагав і отримав хабар. Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.

 Встановлено, що в одному із сіл Пустомитівського району міліціонер затримав місцевого мешканця начебто за підозрою у незаконному зберіганні наркотиків та вимагав 3 тис. доларів США за непритягнення його до кримінальної відповідальності. У липні 2011 року співробітники СБУ затримали його «на гарячому» під час одержання другої частини хабара у розмірі 1,5 тис. доларів США.

Суд визнав колишнього правоохоронця винним в одержанні хабара, поєднаним з вимаганням хабара (ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України), і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років з випробувальним терміном 3 роки та з позбавленням права обіймати посади у правоохоронних ... Читати далі »

Пререглядів: 529 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

Містківська сільрада Пустомитівського району Львівської області 15 травня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Єврооснова» на реконструкцію незавершеного будівництва спортзалу з допоміжними приміщеннями школи під дитячий садок на 20 місць в селі Містки. Вартість угоди склала 2,83 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Роботи потрібно виконати до кінця 2013 року.

У тендері брали участь кілька компаній, одна з яких – ТОВ «Дельтабуд» – пропонувала виконати роботи за 2,7 млн грн. Однак дешевша пропозиція була відхилена. Конкурсний комітет завважив, що компанія не надала не копії технічних паспортів на всі механізми, що зазначені у довідці про обладнання та перебувають у розпорядженні учасника. Представник від учасника зазначив, що документація конкурсних торгів не містить чітких вимог щодо надання копій технічних паспортів на обладнання, у разі, якщо обладнання орендоване. Після цього конкурсний комітет знайшов інші підстави для відхилення – учасник не надав копію штатного розпису і над ... Читати далі »

Пререглядів: 622 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

ZIK/Маріан Стрільців
Сьогодні вранці, близько 9.00, у ДТП між селами Куровичі та Печенія Золочівського району, що на Львівщині, загинув директор Львівської галереї мистецтв, Герой України Борис Возницький.

... Читати далі »

Пререглядів: 494 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів