Вівторок, 16.04.2024, 23:45

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

В Україні створено нове міністерство - Міністерство доходів і зборів України .

Такий указ Янукович підписав у понеділок.

"Утворити міністерство доходів і зборів України, реорганізувавши Державну митну службу України та Державну податкову службу України, а також поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування", - сказано в указі.

Також Янукович утворив Міністерство промислової політики України, реорганізувавши Державне агентство України з управління державними корпоративними правами та майном;

Також створено Державну службу з надзвичайних ситуацій, реорганізувавши Міністерство надзвичайних ситуацій України та Державну інспекцію техногенної безпеки України.

Далі буде..

... Читати далі »

Пререглядів: 528 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 24.12.2012 | Коментарі (0)

Здається, що в нашому сучасному світі не залишилося місця для магії і чаклунства. Більшість різних явищ, які раніше здавалися дивними, чарівними, в даний час мають наукові пояснення. Але, незважаючи на все це, ще залишилася в наших душах віра в незвичайні і незрозумілі явища. Коли відбуваються якісь речі, які ми не можемо пояснити за допомогою науки і здорового глузду, то говоримо, що мало місце бути чаклунства. Однак мало хто зможе дати точне визначення магії і таємничим явищам. У різні часи існували різні тлумачення цього феномена. Але можна все таки виділити загальні моменти при визначенні магії та її практичного застосування.

В першу чергу магія – це вплив на одухотворені і неживі предмети, природні явища, а також різні пророкування майбутнього. Крім того існує ще обрядова магія, яку використовують в різних релігіях, це виконання якихось ритуальних дій. Тобто всі зміни, які відбуваються згідно нашої волі, але які не мають під собою ніякого здорового пояснення, ми зараховуємо до чарівництва.

Традиційно вважається, що існує біла і чорна магія, або добра і зла. Тобто, наприклад, якщо чарівництво направлено на підтримку рівноваги і гармонії у світі, то це біла магія. Але це невірно, не можна провести чітку межу при поділі на добро і зло. І ті ж знахарі і травники, які за допомогою свого нехитрого чаклунства лікували людей і тварин, знали й іншу сторону чаклунства.

Але магія – це не просто втілення своєї волі в реальність за допомогою якихось ритуалів. Це ціла наука, де потрібно знати і вміти застосовувати різні закони природи, космосу, розуміти суть багатьох речей. Хтось вважає ц ... Читати далі »

Пререглядів: 582 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 15.12.2012 | Коментарі (0)

З 16 грудня вступить у дію законодавча заборона куріння в публічних місцях, зокрема і в закладах громадського харчування – ресторанах, кав’ярнях, барах тощо. Турбота парламентарів про здоров’я громадян обійдеться в копієчку власникам закладів. Як власники ресторанів Івано-Франківська готуються до 16 грудня? І що думають про закон самі курці?

 

Штраф навіть за попільничку

Українські парламентарі прийняли Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо вдосконалення окремих положень про обмеження місць куріння тютюнових вир ... Читати далі »

Пререглядів: 677 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 15.12.2012 | Коментарі (0)

ПРОГРАМА

проведення семінару   для платників податків –

фізичних осіб підприємців  Львівської області  

 

Тема семінару:    «Практика та проблеми застосування податкового законодавства та

                                     трудових відносин у ФОП»

 Дата проведення:  06 ... Читати далі »

Пререглядів: 532 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 30.11.2012 | Коментарі (0)

Дорогу, що проклали 30 років тому у с. Семенівка Пустомитівського району, досі ніхто не ремонтував. Про це на «Гарячу лінію ZIK» поскаржилися самі селяни. Мешканці кажуть, на дорогу кошти виділили, а відремонтували лише 20 метрів.

Про це повідомили журналісти телеканалу ZIK.

Через погану дорогу, кажуть селяни, щоб доїхати до Львова, доводиться полювати на маршрутки, які через вибоїни їздять вкрай рідко.

Утім у селі є шматок доброї дороги. Щоправда, її заледве двадцять метрів. І лежить цей шматок асфальту поряд з рожевим триповерховим маєтком. За словами селян, там живе заступник прокурора Хмельницької області Василь Васильович Шаравара.

Насправді ремонтні роботи в Семенівці були. Але засипали в ями не асфальт, а щебінь. Тож вибоїни на дорогах знову світять дном.

У Пустомитівському райавтодорі начальник Ігор Винар каже, що зараз проек ... Читати далі »

Пререглядів: 933 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 13.11.2012 | Коментарі (0)

АТ «Ерсте Банк» надав ПП «Оліяр», одному з провідних виробників рослинної олії в Україні, кредит у розмірі 5 млн євро для рефінансування будівництва олійноекстракційного заводу. Фінансування надано у формі невідновлюваної кредитної лінії в рамках двох траншів по 2 млн євро та 3 млн євро. Термін кредитування – 5 років із відстрочкою першого платежу на 6 місяців. Про це повідомила прес-служба банку.

«Оліяр доводить, що в Україні можна успішно розвивати бізнес за європейськими стандартами. За час співпраці з нами, менеджмент компанії продемонстрував свою здатність якісно та ефективно управляти бізнесом, і зараз компанія займає міцні позиції, як на українському ринку, так і серед експортерів продукції в країни ЄС. З такими клієнтами ми добре одне одного розуміємо, і завжди готові їх підтримати. Більше того для Ерсте Банку фінансування агросектору є одним із пріоритетних напрямків бізнесу», - говорить Андрій Толочко, директор департаменту корпоративного бізнесу АТ «Ерсте Банк».

... Читати далі »

Пререглядів: 657 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 13.11.2012 | Коментарі (0)

Погоджувальна рада у Верховній Раді у понеділок була більше схожа на парад дорогих аксесуарів. Депутати, які були присутні на заході, вилискували своїми швейцарськими циферблатами із золотими стрілочками.

Такий висновок можна зробити завдяки публікаціям у соціальній мережіFacebook, де фотограф "Комерсант-Україна" Влад Содель проілюстрував свої спостереження відповідними фотофактами.

На Погоджувальну раду 17-го вересня на місце Валерія Баранова, котрий, певно, у Бердянську продовжує латати дахи, прийшов його заступник по комітету, "любитель швидкісної їзди" Владислав Лук'янов.

 Владислав Лук'янов
... Читати далі »

Пререглядів: 1012 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 11.11.2012 | Коментарі (0)

Віктор Янукович провалює свій екзамен перед Заходом. Напередодні виборів оточення переконало президента, що більш-менш чесні результати реанімують його стосунки із Європою і Америкою. Фактично, Янукович отримав унікальну можливість - залишивши Тимошенко в тюрмі, перезавантажити відносини з Вашингтоном та Брюсселем.

До 29 жовтня все розвивалося за цим сценарієм -  ... Читати далі »

Пререглядів: 654 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 11.11.2012 | Коментарі (0)

Для того, щоб змінити ситуацію у країні вже практично вичерпані можливості, що окреслені рамками закону. ЦВК пішла на «поступку» призначивши перевибори у тих округах, де й так переконливо виграла опозиція. Однак узаконює там, де непомірні амбіції таких неандертальців, як всякі там засухи, перейшли всі можливі і не можливі межі.

Проте для країни, навіть не для опозиції чи влади ситуацію у країні потрібно змінювати. Щоб вижити. Вижити, як не дивно всім. І не лише теперішній владі, але й тим мешканцям, які, як коти, що нашкодили, принишкли у своєму куті України. Бо й вони підуть на дно разом з титаніком «Україна», якщо вона не почне змінюватися. Туди ж загримлять і «заводи-пароходи» ренатлеонідичів та дмітрієввасілічєй. Країна зробила ще один крок до жорсткого протистояння. А там і до громадянської війни рукою подати.

Вкрай тривожним є протистояння колон бритоголових – причому байдуже – чи регіоналівських, чи ударівських, чисвободівських.

Розумію, що багато-хто голосував за те, ... Читати далі »

Пререглядів: 511 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 10.11.2012 | Коментарі (0)

Народний депутат Вадим Колесніченко вважає, що у фракцій Партії регіонів та ВО "Свобода" у новому складі парламенту знайдеться ціла низка законопроектів, за які вони голосуватимуть разом.

Про це він сказав у коментарі УНН.

Парламентарій вважає, що представники "Свободи" адекватно оцінюють багато економічних питань.

Щодо конкретних питань, то В.Колесніченко вважає, що цілком можливе однакове ставлення, зокрема, ... Читати далі »

Пререглядів: 573 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.11.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 »
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів